Locale Altele
Marti, 30 Aprilie 2024
Marti, 30 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fundația Hans Lindner lansează programul „Campus de meserii”
Fundaţiei Hans Lindner  - Miercuri, 9 August 2017

Misiunea Fundației Hans Lindner este să participe la procesul  de formare profesională, multilaterală a tinerilor, care văd viitorul în însușirea aprofundată a unei meserii, să contribuie la eforturile acestora, la dezvoltarea carierei şi a bunăstării, reducând în acelaşi timp şi lipsa forţei de muncă calificată.


Fundația Hans Lindner lansează programul Campusul de meserii Lindner, atât pentru elevii școlilor profesionale, cât şi pentru postliceeni, oferindu-le şi un program complementar, complex, care să dezvolte abilitățile lor, mărind şansa de accesare un loc de muncă bine plătit, o carieră reuşită în viaţă.

În cadrul programului fundația oferă ajutor elevilor nu doar în oferirea de cazare asistată, ci şi îi învaţă să se gospodărească singuri, organizează ore de limbi străine și de aplicaţii pe calculator, activităţi meşteşugăreşti, vizite la diverse firme, familiarizează elevii cu cultura plantelor şi creşterea animalelor în mod ecologic, precum şi prelucrarea acestora în alimente sănătoase, tradiţionale, iniţiază în afaceri proprii.

Cei care sunt admişi în program, au de plătit o contribuţie, dar tinerii sârguincioşi şi devotaţi în însuşirea unei meserii pot beneficia de burse de merit profesional.


Pentru locurile din Campusul de meserii pot aplica elevii școlilor profesionale și  postliceale, atât din județul Satu Mare, precum și din județele învecinate.

Invităm școlile și reprezentanții firmelor (la care se organizează stagii de practică sau ucenicie) să ne comunice, dacă cunosc elevi și studenți merituoşi, pe care să şi-i îndrume să aplice la acest program.

Admiterea în Campusul de meserii se face pe baza unei cereri de admitere. Acest formular este disponibil la sediul fundației (Satu Mare, Str. Ceahlăului nr. 38, telefon: 0261-715136, zilnic între orele 8-16) sau poate fi trimis şi prin e-mail: office@fundatiahanslindner.ro.


Termenul limită pentru depunerea candidaturilor: 31 august 2017.

 

Tags: campus  meserii  lindner  
1517 vizite
Distribuie pe